Palu ailesi davasında tahliye kararı

Türkiye'nin bir dönem gündemine oturuan ve kamuoyunda 'Palu Davası' olarak bilinen olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sunucu Müge Anlı, Palu ailesi davasında 5 kişinin tahliye edildiğiniaçıkladı.

DUVAR - Sunucu Müge Anlı, Palu ailesi davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıllar önce Türkiye gündemine oturan olaya ilişkin konuşan Müge Anlı, "Dikkat edin öldürülmeyin derken aslında ne kadar doğru söz söylediğimi bir kez daha kanıtlayacağız" dedi ve Palu ailesi davasında 5 aile üyesine tahliye kararı çıktığını belirtti.

Sunucu Müge Anlı canlı yayını bir son dakika gelişmesi ile açtı. Palu ailesine ilişkin konuşan Müge Anlı, yargıtay kararını aktardı. Avukat Alper Bayrak'ı tekrar stüdyoda ağırlayan Müge Anlı "Aslında Palu ailesinin bizimle tanışmasına vesile olan kişidir. Çünkü bir anne ve çocuğunun ortada olmadığını gören ve bununla ilgili sürecin sağlıklı işlemediğini görünce ailenin programımıza başvurmasına vesile olan avukattır Alper. Yaşananları senden duymak istedim" dedi.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor