Özhaseki, AK Parti'nin anketini açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Halkın öncelikli iki problemi ekonomi ve Suriyeliler. Kırgın veya dargınlığı olanlar kararsızlığa doğru gidiyor. Yüzde 50'yi çok rahat geçebiliyoruz.

DUVAR - En fazla kamuoyu yoklaması yapan ve halkın nabzını yakından takip eden parti olduklarını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki "Yaptırdığımız o kadar çok araştırma var ki; birebir milletimiz ne düşünüyor, ne istiyor, olaylara nasıl bakıyor, hangi olaylardan dolayı bize kırılıyor? Bunları tespit ediyoruz" dedi. Özhaseki, yaptırdıkları son anketin sonuçları hakkında da bilgi verdi.

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar?