Oyuncular bir araya geldi: 'Academy Day İstanbul'un kapanış partisi yapıldı

İlk kez Ay Yapım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Academy Day için 30 ülkeden gelen televizyon dünyasının önde gelen temsilcileri, Türkiye dizi sektörünün isimleriyle buluştu.

DUVAR - Ay Yapım’ın bu hafta ev sahipliğini üstlendiği ve 30 ülkeden gelen televizyon dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu Academy Day’in cuma gecesi kapanış partisi gerçekleşti. 

Dizi sektöründe dünyanın en prestijli ödülleri olarak kabul gören Emmys ve IEmmys ödüllerini de düzenleyen The International Academy of Television Arts & Science (Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi) üyelerinin Ay Yapım ev sahipliğinde bir araya geldiği Academy Day’in The Peninsula İstanbul’da gerçekleşen kapanış partisine Türkiye'den birçok oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcı katıldı. 

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler