Otomobille giderken kafasına alev almış tüp düştü

İstanbul Bahçelievler'de bir kişi, alev alan tüpü balkondan aşağı attı. Tüp o sırada seyir halindeki otomobilin cam tavanını kırıp içine düştü. Kafasından yaralanan sürücü ölümden döndü.

DUVAR - İstanbul Bahçelievler'de alev aldıktan sonra balkondan atılan tüp, o sırada seyir halinde olan otomobilin cam tavanını kırarak Mehmet İşler'in kafasına isabet etti. Başından yaralanarak hastaneye kaldırılan Mehmet İşler'e 19 dikiş atıldı. 

DHA'nın haberine göre olay Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 5 Ağustos'ta meydana geldi. 24 yaşındaki Mehmet İşler, arkadaşıyla birlikte evine gitmek için Fatih Caddesi'nde otomobiliyle seyir halindeyken, alev alan tüp bir apartmanın balkonundan aşağı atıldı. Yanan tüp Mehmet İşler'in arabasının cam tavanına düştü. Camın kırılmasıyla yanan tüp, sürücü Mehmet İşler'i başına isabet etti. O esnada da otomobil içinde olan İşler'in arkadaşı ise yanan tüpü aracın dışına çıkararak patlama korkusuyla söndürmek için yol kenarına attı.

Haberin Devamı
7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İkinci el otomobilde en hızlı ve yavaş satılan markalar Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?