Otomobil alacaklara önemli uyarı: Bazı markalar fiyatlarını değiştirdi

Yeni yıla girerken birçok ürüne zam geldi. Bu ürünler arasında otomobiller de bulunuyor. Ancak son dönemde alınan önlemlerle bazı markalarda düşüş görülürken bazı markadalar da ise artış görüldü.

DUVAR - 2024 yılının başlaması ile birlikte birçok araç zamlandı. Peki piyasada son durum ne? Araç almak için uygun zaman mı?

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel merak edilen soruları milliyet.com.tr'ye cevapladı. Ertemel açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 2023 yıl sonu kampanyaları, piyasa koşulları ve oluşturulan uygun zemin neticesinde istisnai olarak yüksek oranda indirimler ve çok cazip finansman destekleriyle beraber ağustos ayında başlamıştı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi... Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler