Osmaniye'de enkazda kalan 5 yavru kedi kurtarıldı

Osmaniye'de yıkılan binanın enkazında kalan 5 yavru kediyi, itfaiye ve jandarma ekipleri kurtardı. Sağlık durumları iyi olan kediler, anne sütü destekli özel mamayla besleniyor.

DUVAR - Maraş merkezli 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin etkilediği Osmaniye'de, acil yıkılması gereken binaların kontrollü yıkımları sürdürülüyor. Esenevler Mahallesi'nde Yonca Sitesi C Blok enkazından kedi sesi duyuldu. Osmaniye Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere Amasya ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ekiplerinin desteğiyle kontrollü yıkılan binanın enkazında çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı
7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İkinci el otomobilde en hızlı ve yavaş satılan markalar Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?