Orhan Pamuk: En sevdiğim kitap Anna Karenina, en sevdiğim dizi Bir Başkadır

The Times'ın “Kültürel yaşamım” anketine katılan Orhan Pamuk, en sevdiği dizinin Netflix’te yayınlanan 'Bir Başkadır' olduğunu açıkladı.  

DUVAR - Orhan Pamuk, The Times’ın “Kültürel yaşamım” anketine cevap verdi. En sevdiği kitabın 'Anna Karenina', en sevdiği yazarın Jorge Luis Borges olduğunu söyleyen Pamuk, en sevdiği dizinin Netflix’te yayınlanan 'Bir Başkadır' olduğunu açıkladı.  

Serbestiyet'ten Hasan Ayer'in çevirisine göre, Pamuk, “Güzel bir akşamı heba ettiğim durumlar” sorusuna ise “Herkesin açık bir biçimde ya da kılık değiştirmiş bir biçimde Erdoğan fanatiği olduğu çeşitli Türk televizyon kanallarında siyasi tartışmaları izleyerek çok ama çok akşam harcadım” diye cevap verdi.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor! Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor