Okulu, işi bıraktı, otostopla dünya turu yapıyor!

23 yaşındaki Durmuş, 1 yılda 29 ülke gezdi. Durmuş, "Bizim 'dert' diye saydığımız onca şeyin anlam ifade etmediğini gördüm" dedi.

Okulu, işi bıraktı, otostopla dünya turu yapıyor!

İstanbul'da Kemerburgaz Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümü öğrencisi Emre Durmuş, 17 Ağustos 2015'te okulu bırakıp otostopla dünya turuna çıktı. İstanbul'dan başladığı dünya turu yolculuğunda Fas Marakeş'e gitti. Ardından Avrupa'nın güneyinden kuzeyi ve batısından doğusuna kadar trenle gezip yeniden İstanbul'a dönerek buradan otostopla Tahran'a ulaşan Emre Durmuş, Asya'da ise Sri Lanka, Hindistan, Endonezya, Singapur, Malezya, Tayland, Kamboçya, Hong Kong ve Japonya ile beraber toplamda 29 ülke, 170 şehir gezdi.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi