Netflix, sonbaharda yayınlayacağı filmlerin tarihlerini açıkladı: 42 film izleyicilerle buluşacak

Netflix, 2021'in geri kalanında yayınlayacağı 42 filmin tarihlerini açıkladı. Platform, her hafta en az bir filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

DUVAR - Netflix, sonbahar aylarında kütüphanesine eklenecek kurmaca film ve belgesellerin bir listesini paylaştı. Dijital platformun çatısı altında Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık ayında izleyiciyle buluşacak yapımlar arasında başrolünde Benedict Cumberbatch'in yer aldığı "The Power of the Dog", Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio'lu "Don't Look Up", oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot'un yer aldığı "Red Notice", Rebecca Hall imzalı "Passing", Jake Gyllenhaal'lu yeniden çevrim "The Guilty", Andrew Garfield'lı "tick, tick…BOOM!" gibi yapımlar yer alıyor. 

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları