Haftalık çevrimiçi bülten: Netflix, BluTV ve MUBI'de öne çıkan dizi ve filmler

Bu hafta çevrimiçi platformlarda öne çıkan içerikler arasında "One Piece", "Çakallarla Dans 6", "Monos", "Terapist", "Manifest" ve "Gomorrah" yapımları yer alıyor.

DUVAR - Her hafta buluşmayı tasarladığımız bu rehberde çevrimiçi platformların kataloglarına şöyle bir göz atacak, öne çıkan içerikleri birçok başlık altında sunmaya çalışacağız.

Anlatı enflasyonunda kaybolmamak için tür ve seyirci beğenisi ağırlıklı bir bölümlendirmeye gittiğimizi belirtelim. Rehberimizde "Evet, komik bir şey var!" başlığında komedilere, "Bir yanım güler bir yanım ağlar"da kara komedi örneklerine, "Ben yapmadım amirim!" başlığı altında ise polisiyelere yer vereceğiz. Bazen "Modern Nalan"da romantik komediler bazen "Bugünden yarına"da bir nefeste biten dramalar tanıtacak, çeşitli belgeseller ve sosyal içerikli yapımlar paylaşıp "Kült mertebe" diyerek yakın dönem dizi tarihine damga vurmuş işleri gündeme taşıyacağız.

"Önüm arkam sağım solum distopya"da dönemin en popüler janrlarından olan distopya örneklerinden söz edip, "Orada saat kaç?"ta zaman bükmeli, atlamalı zıplamalı yapımları ele alacak diğer yandan tek kanallı, tüplü televizyon günlerine uzanıp her hafta yerli bir diziyi anacağız. "Gelenler ve Haberler"de çevrimiçi platformlardaki son gelişmelere ve yeni yayınlanan yapımlara yer verirken son olarak "Bilin Bakalım Ben Kimim" bölümünde yine televizyon tarihimizden bir diziye dair ipuçları verecek, sizden doğru cevabı isteyeceğiz.

Haberin Devamı
Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Bankalar oranları güncelledi: 1 milyon TL'nin aylık getirisi... Yurt dışına çıkacaklar dikkat: Vizede yeni dönem Gazeteler Kobanê davası kararlarını nasıl ve nereden gördü?