Nermin Güneş, son yolculuğuna uğurlandı

Ankara Devlet Konservatuvarı’nda Fransızca öğretmenliğinden emekli olan Nermin Güneş için  Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Abone ol

DUVAR - Ankara Devlet Konservatuvarı'nın ilk öğretmenlerinden Nermin Güneş, Zincirlikuyu'da yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun aralarında olduğu çok sayıda isim katıldı. 

Törende taziyeleri Güneş'in çocukları Prof. Dr. Hurşit Güneş, Prof. Dr. Ayşe Güneş Ayata, damadı Prof. Dr. Sencer Ayata ve torunu Koç Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Zeynep Ayata kabul etti. 

Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, oyuncu İlyas Salman, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Oğuz Kaan Salıcı, Canan Kaftancıoğlu, Mahmut Tanal, Enis Berberoğlu, Muammer Keskin, Cihangir İslam, Erdoğan Toprak, Yunus Emre, Zeynel Emre, Müslim Sarı ve Nebil İlseven'in de aralarında bulunduğu çok sayıda CHP'li de katıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da cenazeye çelenk gönderdi.

Nermin Güneş, bir süredir Başkent Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi görüyordu.