Nagehan Alçı'nın avukatından açıklama: Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon TL talep ettik ama...

Rasim Ozan Kütahyalı'ya boşanma davası açan Nagehan Alçı'nın avukatı Gözde Egemen, neden 40 milyon TL tazminat talep edildiğini anlattı, Kütahyalı'nın gazeteci değil TV yıldızı olduğunu ifade etti.

DUVAR - Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın, 13 yıldır evli olduğu Rasim Ozan Kütahyalı'ya boşanma davası açması ve 40 milyon TL tazminat istemesinin gündem olmasının ardından avukatı Gözde Egemen sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 'Gazeteci bir çiftin nasıl oluyor da en az 40 milyon TLlik bir mal varlığı olabiliyor' yönündeki eleştirilere karşı açıklama yapan Gözde Egemen Rasim Ozan Kütahyalı'nın gazeteci değil yorumcu ve reklamlarda oynayan bir TV yıldızı olduğunu ifade etti. Söz konusu tutarın mal paylaşımı değil tazminat talebi olduğunu da dile getiren Egemen "Talep edilen tazminat tutarından hareket ile tarafların toplam mal varlığı değerinin 40 milyon ya da bunun iki katı 80 milyon TL olduğu gibi bir çıkarım yapmak hem hukuken hem de olağan hayatın akışı içinde abes ile iştigaldir" dedi. 

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor! Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor