Müzik dünyası 2020'yi değerlendirdi: Yılın en iyi şarkıları

Korona virüsü salgını ile müzik dünyası en talihsiz yılını geçirdi. Müzik dünyasından isimler 2020 yılında müzik sektörünü değerlendirdi.

DUVAR – Korona virüsü salgını birçok sektörü olduğu gibi müzik sektörünü de derinden sarstı. Birçok konser, festival ertelendi, müzisyen, müzik ve sahne emekçileri zor zamanlar yaşadı ve yaşamaya devam ediyor.

Birçok müzisyen mart ayından beri sahneye çıkamıyor. İstanbul Valiliği'nin korona virüsüyle mücadele kapsamında aldığı kararla, 14 Eylül itibarıyla açık hava konserleri, festival ve etkinlikler de yasaklandı.Karantina nedeniyle evden yapılan üretimlerin artmasıyla, albüm satışları ya da dijital platformlardan telif yoluyla elde edilen gelirler olsa da, müzik sektörünün asıl geçim kaynağı konserler.

Müzik dünyasından isimler 2020 yılında müzik sektörünü değerlendirdi.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi