Muharrem İnce programdan çıkarken Zafer Şahin'e seslendi: Bağcılar'dan karpuz alıp geleceğiz

CNN Türk yayınında 'karpuz polemiği' yaşandı. Program çıkışında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin söyledikleri Twitter'da paylaşıldı.

DUVAR - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün gece, CNN Türk'te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katıldı. Programda İnce ile yorumcu Zafer Şahin arasında sık sık polemikler yaşandı.

Şahin’in, "Bugün 4. gemimiz geldi, Karadeniz'de doğalgaz bulundu" sözlerine yanıt veren İnce, "Doğalgaz bulundukça doğalgaza zam geliyor, ya siz gidin bu masalları A Haber'de anlatın!" şeklinde konuştu.

Zafer Şahin'in “Türkiye tarımda 1 numaradır” demesi üzerine ise İnce, "Fındığın fiyatını Hamburg belirliyor hiçbir gücün yok, masal anlatıyorsun! Bırak savunmayı; doğruyu bulalım çocuklarımız aç kalacak, kıtlık gelecek!" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası