Haftalık çevrimiçi bülten: MUBI, Netflix, TRT ve Peacock'ta öne çıkan dizi ve filmler

Bu hafta çevrimiçi platformlarda öne çıkan içerikler arasında "Donadona", "Yusuf ile Kenan", "İz Peşinde", "Snowpiercer " ve "Sen İnandır" yapımları yer alıyor.

DUVAR - Her hafta buluşmayı tasarladığımız bu rehberde çevrimiçi platformların kataloglarına şöyle bir göz atacak, öne çıkan içerikleri birçok başlık altında sunmaya çalışacağız. 

Anlatı enflasyonunda kaybolmamak için tür ve seyirci beğenisi ağırlıklı bir bölümlendirmeye gittiğimizi belirtelim. Rehberimizde "Evet, komik bir şey var!" başlığında komedilere, "Ben yapmadım amirim!" başlığı altında polisiyelerde yer vereceğiz. Bazen "Modern Nalan"da romantik komediler bazen "Bugünden yarına"da bir nefeste biten dramalar tanıtacak, çeşitli belgeseller ve sosyal içerikli yapımlar paylaşacağız. 

"Önüm arkam sağım solum Distopya"da dönemin en popüler janrlarından olan distopya örneklerinden söz ederken diğer yandan tek kanallı, tüplü televizyon günlerine uzanıp her hafta yerli bir diziyi anacağız. Son olarak "Bilin Bakalım Ben Kimim" bölümünde yine televizyon tarihimizden bir diziye dair ipuçları verecek, sizden doğru cevabı isteyeceğiz.

Haberin Devamı
Akaryakıt fiyatları güncellendi: 22 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Avrupa'nın en iyi takımları: İlk 20'de Türkiye'den 2 kulüp var Morgan Stanley'den Merkez Bankası ve dolar tahmini Kütahya'da maden sahasında heyelan: Taşan gölet yolu kapattı Tahran'dan görüntüler: Reisi'nin cenaze namazını Hamaney kıldırdı İkinci el otomobilde en hızlı satılan modeller