MUBI Fest, 22 Aralık'ta başlıyor

MUBI, İstanbul’da ilk kez MUBI Fest etkinliği düzenliyor. Etkinlik, 22-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul Modern Sinema’da gerçekleşecek.

DUVAR - İlki 2022 yılında São Paulo’da gerçekleşen MUBI Fest, bu yıl Santiago, São Paulo, Bogota, Buenos Aires ve Meksiko şehirlerinden sonra ilk kez İstanbul’da düzenleniyor.

MUBI ve İstanbul Modern Sinema arasındaki işbirliğinin ilk etkinliği olacak MUBI Fest, 22-24 Aralık tarihleri arasında İstanbul Modern Sinema’da gerçekleşecek. Türkiye prömiyerini yapacak Michel Franco imzalı "Hatır" (Memory) filminin de aralarında olduğu 6 filmin gösteriminin yapılacağı festival kapsamında film gösterimlerine ek olarak duyurulacak etkinlikler de izleyicilerle buluşacak. 

Haberin Devamı
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin cenazesi Tahran’a getirildi Avrupa'nın namağlup şampiyonları: Türkiye'de tek takım başardı Arda Güler La Liga rekorunu kırdı: Messi ve Ronaldo'yu geçti Kısa bir tatil: Acarlar Longozu İslam Memiş'ten 'manipülasyon' uyarısı: Bir sabah uyandığınızda... 77'nci Cannes Film Festivali'nden fotoğraflar