Mikdat Kadıoğlu: Ayıyla başım dertte, herkes onun tarafını tutuyor

Prof. Mikdat Kadıoğlu'nun Trabzon Maçka'daki evine bir ayı dadandı. Ayının eve girmemesi için çeşitli yöntemler deneyen Kadıoğlu, "Herkes ayının tarafını tutuyor. Kendisiyle tanışmak istiyorum" dedi.

DUVAR - Yaz tatilini Trabzon'un Maçka ilçesinde geçiren İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Afet Yönetim Merkezi ve Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'nun başı, evine dadanan ayı ile derde girdi. Pencerelere tırmanan, eve ve tarım ürünlerine zarar veren, ‘Meteor’ adını verdiği bozayıyı görüntülemek için güvenlik kamerası taktıran Prof. Dr. Kadıoğlu, hayvanın eve yaklaşmaması için müzik yayını ile ses çıkarıyor. Kadıoğlu, ayıyla mücadelesini sosyal medya hesabından da paylaşıyor. 

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar?