Metropoll anketi: SAADET seçmeninin yüzde 81.3'ü İstanbul Sözleşmesi kararını yanlış buldu

Metropoll'ün araştırmasına göre SAADET Partisi yönetiminin aksine tabanın yüzde 81.3'ü İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasını onaylamadı.

DUVAR - Metropol Araştırma Şirketi'nin mart ayında yaptığı Türkiye’nin Nabzı araştırmasında İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili soruda ilginç bir veri elde edildi. İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması için çalışan SAADET Partisi yönetiminin aksine tabanın yüzde 81.3'ü İstanbul Sözleşmesi'ni savundu. Çekilme kararını doğru bulanların oranı yüzde 18.8'de kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılmasını istediklerini ve kesinlikle kalkacağını söylemişti.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi