Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'nin raporuna göre Kuzey Ege kıyıları, İzmir ve Muğla çevreleri ve Güneydoğu Anadolu'nun yağmur ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: yurdun güneydoğusu ile güney ve batı kıyılarının parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları, İzmir ve Muğla çevreleri, Aydın'ın kıyı kesimleri, Urfa, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Batman, Malatya, Elazığ ve akşam saatlerinden sonra Antalya çevrelerinin yağmur ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...