Meteorolojiden kuvvetli sağanak ve rüzgar uyarısı: Sıcaklıklar düşüyor

Birçok ilde sağanak yağış beklenirken, Trabzon, Rize ve Artvin için çok kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklıklar ise 3-5 derece azalacak.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 19 Ekim hava durumu raporuna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Kayseri, Sivas ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. 

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? Taşıt kredisinde son durum: 400 bin TL'nin geri ödemesi...