Meteorolojiden kuvvetli sağanak ve rüzgar uyarısı

Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sağanak yağışların etkili olması beklenirken Meteoroloji, Marmara ve Ege için kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. İç kesimlerde ise sıcaklıklar artıyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun güney ve doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'in batısında pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunuyor.

Haberin Devamı
Schengen vizesi krizi: Türkiye'ye en çok ret veren ülke SGK düğmeye bastı: Hem hapis hem para cezası geliyor Reisi’nin öldüğü helikopter kazası hakkında neler biliniyor? Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Finale 1 maç kaldı Otomobilde faizler sıfırlandı: İşte araçların mayıs ayı kampanyaları Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı