Meteoroloji'den kuvvetli kar yağışı uyarısı

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yoğun kar beklenirken; Siirt, Şırnak ve Hakkari ile Van'ın güneyinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yoğun kar bekleniyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgeleri ile Ege'nin kuzey, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğu, İç Anadolu'nun doğu kesimleri ile Eskişehir çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor! Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor