Meteoroloji'den 5 bölgeye sağanak uyarısı: Sarı kod verildi

Meteoroloji'nin son raporuna göre 5 bölgede sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 3 il için ise sarı kodlu uyarı verildi.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporlarına göre ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege'nin doğusu, Doğu Akdeniz ve Antalya'nın iç kesimleri, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, (Artvin hariç) Orta ve Doğu Karadeniz, (Iğdır, Ardahan dışında) Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun doğusundaki yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Öte yandan Van, Şırnak ve Hakkari için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler