Meteoroloji uyardı: Yoğun yağmur ve kar, kuvvetli rüzgar bekleniyor

Ülke genelini etkisi altına alan yağışlar ve rüzgar bugün de devam ediyor. Meteoroloji bazı bölgelerde kar yağışının da yoğun olarak etkili olacağını duyurdu. Sıcaklıklar ise batıda artıyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 21 Kasım hava durumu raporuna göre, ülkenin doğu kesimleri ile zamanla Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in batısının parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, sabah saatlerinde Tokat, Siirt ve Sinop'un iç kesimleri ile akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir'in batı ilçeleri ve Antalya'nın batı kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
Reisi'nin öldüğü helikopter hakkında neler biliniyor? Akaryakıt fiyatları güncellendi: 21 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Süper Lig'de sezonun en iyi 10 futbolcusu: İlk 3'te sürpriz isim Hava kazalarında hayatını kaybeden dünya liderleri Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor: Kiralar ne kadar artacak? 'En beğenilen siyasetçiler' anketinde Mansur Yavaş farkı