Meteoroloji duyurdu: Kar geliyor

Marmara ve Ege hariç tüm bölgelerde sağanak yağış etkisini sürdürürken Karadeniz'de fırtına bekleniyor. Doğu Anadolu'da ise yağışların karla karışık yağmur ve kar biçiminde yağması bekleniyor.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 14 Kasım hava durumu raporuna göre, ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Mersin, Maraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
İşte size tasarruf: En az yakan 10 otomatik vitesli otomobil Naci Görür en çok endişe ettiği 3 şehir açıkladı: Zamanları dolmuş Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları AK Partili milletvekilleri televizyona çıkmak istiyor! Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor