'Mavi Yolculuk Rehberi'nin genişletilmiş ikinci baskısı yayımlandı

Gazeteci Ali Boratav’ın 2019 yılında yayımladığı 'Mavi Yolculuk Rehberi: Gökova'dan Kekova'ya Güneybatı Kıyılarımız ve 12 Adalar' kitabının genişletilmiş ikinci baskısı yayımlandı. Genişletilmiş 2. baskıda, drone fotoğraflarıyla zenginleştirilmiş 540 küçük koy ve mola noktası yer alıyor.

DUVAR - Gazeteci Ali Boratav'ın 2 yıl önce yayımlanan, Türkiye kıyıları ve Ege Adaları’nda 100’ün üstünde mavi yolculuğundan izlenim ve deneyimlerini topladığı 'Mavi Yolculuk Rehberi: Gökova'dan Kekova'ya Güneybatı Kıyılarımız ve 12 Adalar' kitabının genişletilmiş ikinci baskısı okurlarla buluştu. Denizcilik yazarı Sezar Atmaca’nın editörlüğünü, grafiker Aydın Tibet’in sayfa tasarımını üslendiği 608 sayfalık genişletilmiş ikinci baskıda, 450 koyluk mavi yolculuk kıyıları envanterine 90 yeni durak eklendi. 

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları AJET'ten yurt dışı ucuz bilet kampanyası