MasterChef'ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz: Özür dilerim, gençliğime verin...

Uğur Yılmaz Deniz'in sosyal medya paylaşımları nedeniyle Masterchef'le ilişiği kesildi. Deniz, " Yazdıklarımla kimi nerede ve ne zaman üzdüysem özür diliyor ve özrümün kabulünü rica ediyorum. Bağışlamak büyüklüktür çocukluğuma ve gençliğime verin..." dedi.

DUVAR - Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan MasterChef programındaki yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz'in sosyal medya paylaşımları nedeniyle yarışmayla ilişiğinin kesildiğini duyurdu.  Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı
Kim Milyoner Olmak İster'de gündem oldu: Heyecanına yenik düştü... 2. el otomobil piyasası kan kaybediyor: 200 bin TL al, 795 öde İslam Memiş gram altın için rakam verdi: Alım fırsatı mı? Araçlarda 7 Temmuz'dan itibaren zorunlu olacak 10 yeni özellik SGK uzmanı açıkladı: Emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Uzmanı anlattı: Konut fiyatları düşer mi?