Martin Scorsese'nin en iyi 10 filmi

Hollywood Reporter, 'Dolunay Katilleri' filmi cuma günü gösterime giren 81 yaşındaki Amerikalı yönetmen Martin Scorsese'nin en iyi 10 filmini seçti.

GOODFELLAS (SIKI DOSTLAR)

Sıkı Dostlar'da, Henry Hill adında bir gangster, Jimmy Conway ve Tommy De Vito adlı iki arkadaşıyla birlikte bir soyguna kalkışır. Gözleri daha yukarıda olan iki arkadaşı soyguna katılan diğerlerini öldürür ve mafya içinde yükselmeye başlarlar. Bu durum Henry’i olumsuz etkilemiştir ve bu konuda bir şeyler yapması gerekmektedir.

Martin Scorsese’nin başyapıtlarından biri olan Goodfellas, 1991 yılında 6 dalda Oscar’a aday gösterilmiş, en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Joe Pesci’ye ödül kazandırmıştı. Film gerçek bir hikayeden alındı.

Haberin Devamı
Schengen vizesi krizi: Türkiye'ye en çok ret veren ülke Reisi’nin öldüğü helikopter kazası hakkında neler biliniyor? SGK düğmeye bastı: Hem hapis hem para cezası geliyor Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Finale 1 maç kaldı Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı Otomobilde faizler sıfırlandı: İşte araçların mayıs ayı kampanyaları