Mark Zuckerberg, Elon Musk ile kafes dövüşüne hazırlanıyor: Mavi kuşak aldı

Elon Musk'ın kafes dövüşü teklisini kabul eden Mark Zuckerberg,  Brezilya Jiu Jitsu'da (BJJ) mavi kuşak kazandığını açıkladı.

DUVAR - Teknoloji milyarderleri Elon Musk ile Mark Zuckerberg’ün kafes dövüşünde karşı karşıya geleceklerine dair haberler gündemdeki yerini korurken, Meta'nın CEO'su Zuckerberg hazırlıklara devam ediyor. Elon Musk'ın kafes dövüşü yarışmasını kabul eden Zuckerberg, Brezilya Jiu Jitsu'da (BJJ) mavi kuşak kazandığını duyurdu. 

Beşinci derece siyah kuşak alan eğitmeni Dave Camarillo'yu kutlayan Zuckerberg "Sen harika bir koçsun. Seninle antrenman yaparak, dövüş ve hayat hakkında çok şey öğrendim" dedi. Zuckerberg kendisinin de mavi kuşak takmaya başladığını açıkladı. Mayıs ayında Zuckerberg, ilk jiu-jitsu turnuvasında yarışırken çekilmiş resimlerini yayınlamıştı. 

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7 bin 893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın Konut kredisi değişti: 1 milyon TL'nin faizi ne kadar? İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler