MAK Danışmanlık'tan 30 büyükşehir anketi: Eskişehir, Adana, Antalya, Hatay, Ordu'da 'sürpriz'

MAK Danışmanlık'ın 21 Şubat-9 Mart büyükşehirler anketine göre Adana, Antalya, Eskişehir, Hatay'da AK Parti-MHP; Ordu'da İYİ Parti önde. Urfa'da yüzde 32 alan AK Parti-MHP'yi yüzde 29'la YRP zorluyor.

DUVAR - Kamuoyu araştırma şirketi MAK Danışmanlık, 31 Mart Yerel Seçimi'ne 1 aydan kısa bir süre kala 30 büyükşehirde yaptığı anketlerin sonuçlarını paylaştı.  

21 Şubat - 9 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan araştırmada ilk olarak "Partilerden bağımsız belediye başkan adayı sizce hangi özelliklere sahip olmalıdır" diye soruldu. 

Ankete katılanların yüzde 38'i "İhtiyaç halinde ulaşılabilir olmalıdır" derken yüzde 32'si ise "Devlet adamı ciddiyetiyle mütevazı olmalıdır" dedi.    

Haberin Devamı
Dünyanın en iyi stadyumları: Türkiye'den bir stat liseye girdi Cenk Tosun'un en iyi 11'i: 'Frikikleri Quaresma ve Arda Güler atardı' İslam Memiş'ten 'son' altın uyarısı: Bu andan sonra... BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler İnsanlar ölmeden önce en son ne görüyor? İŞKUR paylaştı: Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler