Letterboxd seçti: En iyi 10 yılbaşı filmi

Film inceleme uygulaması Letterboxd, en iyi 10 yılbaşı filmini derledi. Listede "Black Christmas", "Noel Gecesi Kabusu" ve "Klaus" gibi yapımlar yer alıyor.

10. A Christmas Story (1983)

Letterboxd Derecelendirmesi: 3.6

Noel yaklaşmaktadır ve 9 yaşındaki Ralphie’nin tek bir isteği vardır: Bir oyuncak silah. Bu isteğini annesine ve babasına söylediğinde ise karşılaşacağı tepki onu çok büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır. Bunu öğretmenine söylediğinde alacağı tepki de pek farklı olmayacaktır. Ralphie her gün bu oyuncağa dair hayaller kurmakta, dünyayı bu oyuncakla beraber kurtardığını görmektedir. Bu oyuncağa sahip olmak için ailesi ve öğretmeni başta olmak üzere birçok engeli aşması gerekecektir.

Haberin Devamı
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin cenazesi Tahran’a getirildi İran'da helikopter kazasının ardından Reisi ve Abdullahiyan için tören Akaryakıt fiyatları güncellendi: 21 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Kredi kartı ödemelerinde yeni dönem Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor: Kiralar ne kadar artacak? Avrupa'nın namağlup şampiyonları: Türkiye'de tek takım başardı