'Lebaleb dolu' kongrelerin yapıldığı illerde korona tablosu

Kalabalık salonlarda yapılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'lebaleb dolu' diyerek övdüğü AK Parti kongrelerinin yapıldığı illerdeki korona virüsü tablosu çıkarıldı.

DUVAR - İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Güray Kılıç ve İzmir Tabip Odası Üyesi Ergün Demir’in hazırladığı tabloya göre kalabalık salonlarda yapılan AK Parti kongrelerinin gerçekleştirildiği illerde vaka sayısında önemli artış yaşandı. Tabloya göre; AK Parti’nin kongre yaptığı illerde vaka sayısı önemli artışlar gösterdi. Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu illerdeki kongrelerin lebalep olmasından övündüğünü hatırlatarak, Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu’na “Suskunluğunuz ‘lebalep’ dolu AKP il kongrelerine onay verdiğiniz ve tüm bilimsel inandırıcılığınızın ortadan kalktığı anlamına gelmektedir” dedi.

Haberin Devamı
Benzin ve motorine dev indirim geliyor Konut kredisi faiz oranları değişti: 3 milyon TL'nin 10 yıllık ödemesi 'Dünyanın en yakışıklı 100 ismi' belli oldu: Türkiye'den 5 isim var Tarkan Zengin hesapladı: Memur ve emekliye ne kadar zam verilecek? Benzine ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Ezel ekibi yıllar sonra bir arada