Kuşun yerini alıyor: Twitter 'X' logosunu tanıttı

Twitter CEO'su Linda Yaccatino, “Twitter devasa bir etki yaratarak iletişim şeklimizi değiştirdi. X daha da ileri gidecek ve küresel kasaba meydanını dönüştürecek" ifadelerini kullandı.

DUVAR - Twitter CEO'su Linda Yaccatino şirketin 'X' şeklindeki yeni logosunu tanıttı. Twitter hesabından "İşte X! Hadi yapalım şu işi" diyen Yaccatino, siyah arka planın üzerinde beyaz "X" yazılı logonun görselini paylaştı.

Twitter'ın sahibi Elon Musk, Twitter’ın sembolü olan kuş logosu yerine “X” harfini kullanmak istediğini söylemişti. Musk, Twitter’da yaptığı açıklamada logonun gün içerisinde değişeceğini ileri sürmüştü. Musk, şirketin ismini de X olarak değiştirmiş ve bunun “çoktan yapılması gereken bir değişiklik” olduğunu söylemişti.

Musk'ın işaret ettiği gibi x.com internet sitesi de doğrudan twitter.com'a yönlendiriyor. Milyarder Musk’ın, Çin’in WeChat’ine benzer bir “süper uygulama” yaratmak istediği bildiriliyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş altında rekor için yeni tarih verdi: Hazırlıklı olun Tahminler değişti: En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam Uzmanlardan 2024 için altın tahmini En çok kupa kazanan teknik direktörler: Türkiye'den 1 isim listede Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler