'Kürdistan' diyen Ezhel hedef gösterildi

Ezhel, Türkiye'nin bölünmesine karşı çıktığını ifade etmek için kullandığı "Kürdistan'ın başkenti Ankara'dır, İstanbul'dur sözleri nedeniyle iktidara yakın medya tarafından bölücü ilan edildi.

DUVAR - Ezhel adıyla bilinen ve zon günlerde siyasi parti kurmak istediği yönünde mesajlar veren rapçi Serkan İpekçioğlu, Twitter'da katıldığı bir sohbet odasında şunları söyledi: 

“Zaten Rumlar gitmiş, zaten Ermeniler gitmiş. Ben bir de Kürtler giderse benim kalbim artık dayanmaz. Kürdistan’ı ve Kürt halkının şeyini savunuyorum ama bence zaten Kürdistan’ın başkenti Ankara’dır İstanbul’dur. Bir şekilde bu meselenin çözüleceğine inanıyorum. Ben de zamanında bir faşisttim. Otobüste iki kişi arasında Kürtçe konuşunca uyuz oluyordum. Çünkü bana böyle öğretildi. Güzel günler göreceğimize inanıyorum.”

Haberin Devamı
Reisi, Meşhed'de defnedildi: İmam Rıza Türbesi'nden görüntüler Son seçim anketinde sürpriz sonuç: CHP, DEM Parti ve Yeniden Refah... Faiz oranları güncellendi: 1 milyon liranın aylık getirisi ne kadar? İslam Memiş'ten 'çılgın' altın tahmini: 37 gün sonra... Benzine büyük indirim geliyor: 24 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları 77'nci Cannes Film Festivali'nden yeni fotoğraflar