'Korsan Scholz' sosyal medyada gündem oldu: 'Siz bir de atı görün'

Almanya Başbakanı Scholz'un yaralı fotoğrafını "Yorumları görmek için sabırsızlanıyorum" diyerek paylaşmasının ardından ülkedeki gazete, televizyon kanalı ve partilerden paylaşımlar geldi.

DUVAR - Koşu yaparken düşüp yaralanan, kazanın ertesi günü ise sosyal medyada bir gözü kapalı fotoğrafını paylaşan Almanya Başbakanı ve Sosyal Demokrat Partili (SPD) siyasetçi Olaf Scholz'un bu görüntüsü Almanya basınında ve sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımının ardından 'korsan' benzetmesi yapılan Scholz da fotoğrafı X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaşırken, "Yorumları görmek için sabırsızlanıyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler ancak olduğundan daha kötü görünüyor" demişti.

Sosyal medyaya yansıyan bazı yorum ve 'meme'ler şöyle...

Haberin Devamı
Reisi, Meşhed'de defnedildi: İmam Rıza Türbesi'nden görüntüler Son seçim anketinde sürpriz sonuç: CHP, DEM Parti ve Yeniden Refah... Faiz oranları güncellendi: 1 milyon liranın aylık getirisi ne kadar? İslam Memiş'ten 'çılgın' altın tahmini: 37 gün sonra... Benzine büyük indirim geliyor: 24 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları 77'nci Cannes Film Festivali'nden yeni fotoğraflar