Konut kredisi: 3 al, 10 öde...

Bankaların listelediği en düşük faizle çekilen 3 milyon TL'lik ev kredisinin, 10 yıl vadeli geri ödemesi 10.9 milyon TL'ye ulaşırken, bazı bankalarda bu tutar 21 milyon TL'ye çıkabiliyor.

DUVAR - Yüksek enflasyona karşı uygulanan sıkı para politikası inşaat ve emlak sektörünü etkilerken, konut kredilerinin fahiş geri ödeme rakamları ise adeta dudak uçuklatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev alması neredeyse imkansız hale gelirken, inşaat sektöründe ise ciddi durgunluk yaşanıyor. Bankaların listelediği en düşük faizle çekilen 3 milyon TL'lik ev kredisinin, 10 yıl vadeli geri ödemesi 10.9 milyon TL'ye ulaşırken, bazı bankalarda aynı kredinin geri ödeme tutarı 21 milyon TL'ye kadar çıkabiliyor.

Haberin Devamı
Memiş'ten altın gümüş ve konut üçgeninde 'satış' uyarısı: Hemen alın 7.893 km yol gelip Konya'da İhsan Damdam'ın önünde yere kapandılar Kaş Adliyesi'ndeki tuvalet olayı HSK'ye taşındı: Görevden uzaklaştırın Uzmanlar uyardı: ATM'lerde en çok kullanılan şifreler İSKİ paylaştı: İstanbul barajlarının doluluk oranında son durum BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler