Kızılay çadırları: 'Asrın felaketi, asrın ticaretine dönüşmüş'

Kızılay'ın bedelsiz dağıtması gereken çadırları Ahbap'a ve bölgeye sahra eczaneleri kurmak isteyen Türk Eczacılar Birliği'ne parayla sattığı ortaya çıktı. Sosyal medyada Kızılay'a tepki yağdı.

DUVAR - Maraş depremlerinin üçüncü günü deposundaki çadırları bölgeye göndermeyip Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği'ne parayla sattığı ortaya çıkan Kızılay'a sosyal medyada tepki büyüyor.

Ahbap Derneği, Kızılay'ın kendilerine çadır sattığı iddialarına ilişkin bir açıklama yayınlayarak, "Arkadaşlarımız, Kızılay’ın iştirakinde olan Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş ile görüşme gerçekleştirdiler. Ellerinde 2050 adet olduğunu öğrendiğimiz çadırların sözleşmesini hemen yaptık ve ertesi sabah 2050 tane çadırı deprem bölgesine gönderdik" demişti.

Haberin Devamı
En çok kupa kazanan teknik direktörler: Türkiye'den 1 isim listede Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler