Kırmızıya dönecek iller için yeni iddia: Karma sistem uygulanacak

Korona virüsü riskini gösteren renk haritası bu hafta yenilenecek. Bugün yapılacak bakanlar kurulu toplantısında turuncu renkli 9 ilin kırmızıya dönebileceği belirtiliyor. Öte yandan bu illerle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

DUVAR - 1 Mart’ta başlayan “kontrollü normalleşme” sürecinin ardından bugün yapılacak ilk kabine toplantısında illerin risk durumuna göre atılan kontrollü normalleşme adımlarıyla ilgili değerlendirme yapılacak. Özellikle son günlerde vaka sayılarında yaşanan artış ve mutasyonlu virüsün yayılım hızı, bazı tedbirlere geri dönülmesi ihtimalini gündeme getirdi. Kademeli normalleşme adımları, son veriler ışığında yenilenecek risk haritasındaki değişime göre gözden geçirilip güncellenecek.

Haberin Devamı
Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 102 yıllık anıtsal apartman müze oluyor BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar