Kiralarda yüzde 25 zam sınırı uzatılacak mı: Yeni açıklama geldi

Cevdet Yılmaz, "Yaklaştığı zaman bir etki değerlendirme yapılacak, artılarına, eksilerine bakılacaktır. Enflasyonun gidişine, kiralardaki gidişata, hepsine bakılarak bir karar verilecek" dedi.

DUVAR - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Habertürk canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Fitch Ratings'in Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çıkarmasının, Türkiye'nin hak etmediği bir konumda bulunduğunu bir kez daha gösterdiğini ve bunun doğru yönde verilmiş bir karar olduğunu belirten Yılmaz, Orta Vadeli Programı (OVP) kararlılıkla hayata geçirmeye, yatırım ortamını iyileştirmeye devam edeceklerini ve bütün bunların sonucunda, diğer kredi derecelendirme kuruluşlarından da benzer not artırımlarının geleceğini söyledi.

Haberin Devamı
En çok kupa kazanan teknik direktörler: Türkiye'den 1 isim listede Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler