'Kimler Geldi Kimler Geçti' geliyor: Netflix Türkiye mayıs programı belli oldu

Netflix'in mayıs takvimi olarak açıklandı. Programda "Kimler Geldi Kimler Geçti", "Bridgerton", "Sen Büyümeye Bak", "Atlas", "Çılgın Kahvaltılık" ve "Eric" gibi yapımlar yer alıyor.

DUVAR - Netflix Türkiye'de mayıs ayında birçok yapım izleyiciyle buluşacak. 

Mayıs'ta Serenay Sarıkaya'ya yıldız isimlerin eşlik ettiği 'Kimler Geldi Kimler Geçti'de başarılı avukat Leyla Taylan, aşk acısından kurtulmak isterken kendisini flört dünyasının karmaşık ilişkileri içerisinde buluyor. 'Sen Yaşamaya Bak'ın devam filmi 'Sen Büyümeye Bak' ise Melisa'nın kaybından sonra sarsılıp bu ortak acılarıyla birbirlerine bağlanan Fırat ve Can'ın kendilerine küçük bir dünya kurma çabasını anlatıyor.

Jennifer Lopez, 'Atlas' ile insanlığı kurtarmak için kaçak bir robotun peşine düşerken; 'Bridgerton', yeni sezonunun ilk kısım bölümleriyle geri dönüyor. Benedict Cumberbatch'in başrolünü üstlendiği 'Eric' ise, 1980'lerin New York sokaklarında, azimli bir polis ile birlikte dokuz yaşındaki kayıp oğlunu arayan çaresiz bir babanın hikayesine odaklanıyor.

Jerry Seinfeld imzalı 'Çılgın Kahvaltılık'ta devrim niteliğindeki yeni bir hamur işi, süt ve mısır gevreğinin hükmettiği kahvaltı sektörüne adım atarak her şeyi altüst ederken; 'Gelinin Annesi', Brooke Shields ve Miranda Cosgrove gibi isimleri bir araya getiriyor. 

Haberin Devamı
Akaryakıt fiyatları güncellendi: 19 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Çoban tesadüfen keşfetti: 200 bin turist geliyor Yeni haftada sıcaklıklar artıyor: Perşembeden itibaren dikkat Rakamlar değişti: Hangi banka, ne kadar faizsiz kredi veriyor? İran'da helikopter kazası: Dünyadan 'yardım' açıklamaları geliyor