Kare kare ABD'de illegal aktiviteler

Kentucky'de bir kurbağayı öpmenin yasalara aykırı olduğunu biliyor musunuz? Olivia Lacher, ABD eyaletlerinin tuhaf yasalarına karşı gelerek o anları fotoğrafladı!

DUVAR - Kentucky'de bir kurbağayı öpmenin yasalara aykırı olduğunu biliyor musunuz? ABD'deki eyaletlerin ilginç yasalarını eleştiren 'Kanunlarla Savaştım: 50 Eyaletten Garip Yasalar' adlı fotoğraf kitabı yayımlandı. 26 yaşındaki fotoğrafçı Olivia Lacher, her bir eyalette en saçma bulduğu kanuna karşı geldi ve bu anları sürreal bir bakışla fotoğrafladı. Lacher, proje fikrinin nasıl ortaya çıktığını i-D dergisine şöyle anlattı: "Bir arkadaşım 'Alabama'da arka cebinde dondurma taşımanın yasak olduğunu' söyledi. Tabi ki buna inanmadım ve İnternet'te araştırma yaptım. Arkadaşımın haklı olduğunu okudum ve karşıma diğer eyaletlerdeki garip yasalar da çıktı..."

Haberin Devamı
Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur