Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın homofobik AK Partili'ye yanıtı gündem oldu

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaş, nefret söyleminde bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Koyunoğlu'na yanıt verdi: Kadıköy’de kim ayrımcılığa uğruyorsa ben onun yanındayım.

DUVAR - Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Koyunoğlu belediye meclisinde yaptığı konuşmada Yerel Eşitlik Eylem Planı’nda LGBTİ+’ların yer almasını eleştirerek hakaret içeren ifadeler kullandı: “Şerdil başkanın gözlerinin içine bakarak bir sualim olacak bu konuyla ilgili. Kadıköy Belediyesi, Belediye Meclisi’nde Yerel Eşitlik Eylem Planı’nda 6 yerde LGBT’yi kurumsallaştıran broşür ve afişlerle bunu normalleştiren, hedefler yer almaktadır. Bu hedefler toplumsal kültür, ahlak ve örflerimize aykırıdır. Sapkın tercihlerin normal şeylermiş gibi gösterilmesinin ötesinde yeni üçüncü bir cinsiyet gibi sunularak bunun meşrulaştırılma çabasını reddediyoruz. Ayrıca Şerdil başkan bu LGBT merakı nedir? Sayın başkan LGBT merakı nedir?”

Haberin Devamı
Rakamlar güncellendi: 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu Reisi’nin öldüğü helikopter kazası hakkında neler biliniyor? Schengen vizesi krizi: Türkiye'ye en çok ret veren ülke Yeni haftada sıcaklıklar artıyor: Perşembeden itibaren dikkat Reisi'yi taşıyan helikopteri arama çalışmalarından fotoğraflar Rakamlar değişti: Hangi banka, ne kadar faizsiz kredi veriyor?