İstanbul'un yeni taksileri için kuralar çekildi

İBB'nin bin 803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun taksiye dönüştürülmesi için yapılan başvuruları tamamladı. 2 bin 532 başvuru içerisinden yapılacak kura çekimi için bugün yapıldı.

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), geçen aylarda tanıtımını gerçekleştirdiği bin 803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun taksiye dönüştürülmesi için yapılan başvuruları tamamladı. 2 bin 532 başvuru içerisinden yapılacak kura çekimi için, Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile CHP milletvekilleri Turan Aydoğan ve Gökhan Zeybek’in katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? 18 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı