İstanbullu Taksim için tercihini yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Taksim, Bakırköy ve Salacak Meydanları için düzenlediği tasarım projesi yarışmasında toplam 352 bin 784 oy kullanıldı. Taksim Meydanı için 15 numaralı proje seçildi.

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı’nın yarışmaya açtığı Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımları oy verme işlemi dün sona erdi. Herkesin TC kimlik numaralarıyla oy verebildiği yarışmada en çok oy Taksim Meydanı düzenlemesi için kullanıldı. istanbulsenin.org üzerinden düzenlenen oylamada Taksim Meydanı projesi için 209 bin 728 kişi oy verdi. 15, 16 ve 19 numaralı projeler arasında geçen mücadeleyi 86 bin 597 oyla 15 numaralı proje kazandı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'gizli' altın formülü: Cebinde 250 bin lira olan... Erdoğan-Özel zirvesindeki boş koltuk detayı gündem oldu Pert araca 600 bin lira istedi: 'Ölücüler lütfen aramasın' LPG indirimi pompaya yansıdı: 2 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları Uzman isim yazdı: Çocuk sahibi emekliye yüksek maaş Erdoğan-Özel görüşmesinden fotoğraflar