İstanbul'da son durum: İlçe ilçe korona haritası

Korona virüsü salgınının başından bu yana vaka sayılarında ilk sırada gelen İstanbul'da yazın sonuna gelinirken de durum değişmiş görünmüyor. Salgının başlangıcından bu yana en çok vaka görülen ilçelerde 'kırmızı' ile gösterilen yoğunluk devam ederken Sarıyer ve Beykoz gibi salgını görece daha hafif geçiren ilçelerde de artış gözleniyor.

DUVAR - Korona virüsü salgınının başından bu yana vaka sayılarında ilk sırada gelen İstanbul'da yazın sonuna gelinirken de durum değişmiş görünmüyor. Salgının başlangıcından bu yana en çok vaka görülen ilçelerde 'kırmızı' ile gösterilen yoğunluk devam ederken Sarıyer ve Beykoz gibi salgını görece daha hafif geçiren ilçelerde de artış gözleniyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'acil çıkış' uyarısı: Borsa, gram altın ve euro... Altın fiyatlarında son durum: Gram ne kadar oldu? Ajda Pekkan, dev konserde kendisine eşlik edecek isimleri açıkladı Bu hastalıkları olanlar dikkat: 10 yıl erken emekli olabilirsiniz Survivor'da sistem tamamen değişti: Acun Ilıcalı kuralları açıkladı SGK uzmanı rakam açıkladı: Emekliler için seyyanen zam...