Istanbul Photo Awards'ın kazananları belli oldu

- Istanbul Photo Awards'ın kazananları açıklandı. Anadolu Ajansı tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen uluslararası haber fotoğrafı yarışmasında 'Yılın Fotoğrafı Ödülü'nü ''Hong Kong Protestoları'' başlıklı fotoğrafıyla Yik Fei Lam kazandı. "Yılın Fotoğrafı" 8 bin dolarlık ödülün sahibi olurken diğer kategorilerin birincileri 5 bin, ikincileri 3 bin, üçüncüleri ise bin 500 dolarla ödüllendirildi.

DUVAR - Istanbul Photo Awards'ın kazananları açıklandı. Anadolu Ajansı tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen uluslararası haber fotoğrafı yarışmasında 'Yılın Fotoğrafı Ödülü'nü ''Hong Kong Protestoları'' başlıklı fotoğrafıyla Yik Fei Lam kazandı. "Yılın Fotoğrafı" 8 bin dolarlık ödülün sahibi olurken diğer kategorilerin birincileri 5 bin, ikincileri 3 bin, üçüncüleri ise bin 500 dolarla ödüllendirildi.

Haberin Devamı
Mevduat oranları değişti: 500 bin TL'nin faiz getirisi uçtu İslam Memiş: Temmuza kadar bunu yapabilen milyoner olur Altın uzmanı, Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası Enflasyon sonrası yeni tablo: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Diyarbakır'da şampiyonluk izdihamı: 16 kişi baygınlık geçirdi