İstanbul Barometresi yayınlandı: İstanbulluların yüzde 57'si geçinebileceği kadar para kazanamıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent sakinleriyle yaptığı son araştırmayı kamuoyuna sunuldu. Hazırlanan rapora göre araştırmaya katılanların yüzde 57'si geçen ay geçinebileceği kadar para kazanamadığını belirtti. Katılımcıların yüzde 85'i ise belediyenin Halk Ekmek uygulamalarını desteklediğini ifade etti.

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul İstatistik Ofisi ve İstanbul Planlama Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul Barometresi araştırmasının dördüncüsü yayınlandı. Amacı "İstanbul halkının ev içi gündeminden duygudurum seviyelerine, ekonomik tercihlerinden iş memnuniyetine kadar İstanbul'un nabzını tutmak" olarak açıklanan rapor, 25 Ocak 2020 - 8 Şubat 2021 arasında İstanbullularla yapılan görüşmeler sonucunda hazırlandı. Rapordan bazı sonuçlar şöyle...

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Otomobilde çarşı karıştı: Hangi markalar kayıpta, hangileri çıkışta? Mayıs ayında denize girilebilecek yerler Nusret Gökçe, FIFA’nın Türk çalışanını nasıl işinden etti? Belediyelerde yeni yarış: İmamoğlu mu, Yavaş mı?