İsrail'de erken seçim talebi: Tel Aviv'de 6 protestocu gözaltına alındı

Tel Aviv kentinde, rehine yakınlarının düzenlediği gösteriye 120 bin kişi katıldı. Erken seçim talebiyle Ayalon Caddesi'ni trafiğe kapatan bir diğer eylemci gruptan altı kişi gözaltına alındı.

DUVAR - İsrail’in Tel Aviv kentinde 7 Ekim’deki saldırıların 100’üncü günü dolayısıyla Rehine ve Kayıp Aileleri Forumu tarafından 24 saatlik bir protesto gösterisi başlatıldı. Rehine yakınlarının da aralarında olduğu 120 bin kişinin katıldığı bu gösterinin yanı sıra, İsrail Başbakanı Netanyahu ve hükümetine karşı da protesto gösterisi düzenlendi. Forum, erken seçim talebi yapılan bu protestoyla bağlantısı olmadığını ifade ederken, hükümet karşıtı protestolarda altı kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranı değişti: 2 milyon TL'nin ödemesi ne kadar? Oranlar güncellendi: 2 milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? e-Devlet hesaplarınızı kontrol edin: Birikmiş paranız olabilir Rakamlar netleşti: En düşük en emekli maaşı ne kadar olacak? İslam Memiş'ten yatırımcılara 5 uyarı Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler