İslam Memiş'ten dolar, altın ve gümüş için uyarı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten dolar, altın ve gümüş için uyarılar geldi. Memiş, kripto paralarda yükseliş beklediğini söyledi.

DUVAR - Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar, altın ve gümüş ile ilgili yeni tahminlerde bulundu. TGRT Haber’e açıklamalar yapan Memiş şunları söyledi: “Altınının ve doların teknik olarak düzeltme hareketi yapması gerekiyor. Ben sabırla beklenmesini tavsiye ederim. Daha ucuz maliyetlerden alım yapabilirsiniz. Gram altın 900 TL üstü, ons altın 1900 dolar üstü yüksek maliyettir. Altında kademeli düşüşler olabilir. Gram altında aşağı yönde 920 TL seviyesi destek seviyesidir, ons altında bu seviye 1.960 dolardır.”

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın-döviz ve borsa uyarısı: Yapmayın Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Mayıs benzin, mazot, LPG fiyatları Bu hafta 4 dizi yayına başlayacak Tüm sürücüleri ilgilendiriyor: Artık e-Devlet üzerinden yapılacak Evini satacaklara, 1'den fazla evi olana kötü haber: Yeni vergi yolda Dünyanın en iyi 'zeytinli yemekleri' seçildi: Türkiye de listede