İnternette yeni dönem: 14 Eylül'de başlıyor

14 Eylül tarihinde itibaren kamu kuruluşları 1 yıl ücretsiz olacak şekilde daha önce tescil ettikleri mevcut alan adları için doğrudan ".tr" uzantısı için başvuruda bulunabilecekler.

DUVAR - 14 Eylül tarihinde başlayan ".tr" uzantılı alan adı kayıt süreci kamu kuruluşları ile başlayacak. Kamu kuruluşları 1 yıl ücretsiz olacak şekilde daha önce tescil ettikleri mevcut alan adları için doğrudan ".tr" uzantısı için başvuruda bulunabilecekler. Daha sonra ise "org.tr" kaydı bulunan dernekler, vakıflar ve meslek kuruluşları, ".tr" uzantılı domain için kayıt işlemi gerçekleştirebilecek. Bu dönemin de ardından diğer uzantı sahipleri için ".tr" uzantılı domain kayıt dönemi başlayacak.

Haberin Devamı
Pucca'nın ev sahibi ifşa etti: Dairenin son halinin fotoğrafları... Reisi, Meşhed'de defnedildi: İmam Rıza Türbesi'nden görüntüler Faiz oranları güncellendi: 1 milyon liranın aylık getirisi ne kadar? İslam Memiş'ten 'çılgın' altın tahmini: 37 gün sonra... 40 ışık yılı uzakta yeni bir ‘Dünya’ bulundu Son seçim anketinde sürpriz sonuç: CHP, DEM Parti ve Yeniden Refah...